Зареждане

Последният самурай нокаутира Ryan MacDonald в края на 1-вия рунд

Последният самурай нокаутира Ryan MacDonald в края на 1-вия рунд
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 01:06 ч
Качил: DoloR
Louis Smolka сподели клетката с Ryan MacDonald на събитието във Ванкувър, което се провежда в момента. Битката между двамата беше в категория петел и беше важна за "Посленият самурай", който идваше след загуба. Още в началото на срещата Smolka започна да вкарва тежките си удари, а MacDonald отвръщаше с ритници.

Двамата започнаха да разменят удари, като по-добрите положения бяха на страната на Smolka. MacDonald вкарва комбинация от удари, но изяжда десен. Smolka продължава да натиска и да обработва тялото на своя опонент. Двамата застават в центъра на клетката и разменят удари и Smolka успява да раклати MacDonald със силен ляв.

Louis натиска с ураган от удари и сваля на земята своя опонент със силен десен, а рефера вижда достатъчно и спира битката секудни преди края на първия рунд. Това е първа победа за Smolka за 2019 година, след като през май загуби от Matt Schnell и това спря серията му от 4 поредни победи. MacDonald от своя страна инкасира втора поредна загуба и все още няма победа в UFC.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес