Зареждане

Последният опонент на Пади Пимблет бил на хероин

Последният опонент на Пади Пимблет бил на хероин
Публикувано на: Декември 21, 2022 в 09:11 ч
Сблъсъкът на Джаред Гордън в UFC 282 с Пади Пимблет беше най-големият му двубой в цялата кариера. Той издържа на напрежението, надигравайки Пимблет в по-голямата част от трите рунда в очите на всички, освен на тримата съдии. Освен че костваше на Гордън най-голямата му печалба досега, решението беше толкова противоречиво, че стана база за нови правила.

Вижте също: Джаред Гордън: Всички знаете, че бях ограбен!

Преди скандала с "The Baddy", Гордън беше може би най-известен с преодоляването на зависимостта от наркотици. Той говори много открито за миналото си и една от основните му мотивации като спортист е да вдъхновява другите да се изчистят. Докато разговаря с Майкъл Биспинг и Антъни Смит в подкаста Believe You Me, Гордън говори за това как употребата на наркотици е била открита по време на тренировки в ранчото ветерана на UFC, Доналд Сероне в Ню Мексико.

„Веднъж бях в ранчото на Доналд Сероне“, обясни Гордън. „Пол Фелдър се биеше с Рос Пиърсън и аз бях с подобен стил, по-нисък, набит, начинът по който се движим, така че бяха ме помолили да тренирам с него, а аз си инжектирах дрога в ранчото. Всички бяха там. Употребявах хероин докато всички тренираха“, каза Гордън.

Бях припаднал в стаята си на леглото и мисля, че Джонавин Уеб дойде при мен и каза: „Хей, трябва да поговорим с теб вътре“, продължи Гордън. „Когато се инжектирах, бях оставил чантичката си върху тоалетната, с всичките си наркотици и игли там, и просто се изтъркулих от банята право на леглото и припаднах. Очевидно някой е отишъл да пикае и го е видял.”

Това е меко казано малко неудобна ситуация. За щастие, неговите колеги спортисти, включително самият Серибу, са били по-скоро подкрепящи, отколкото осъждащи. Те са се опитали да помогнат на закъсалия „Flash“, организирайки нещо като интервенция в лагера.

„Всички те седнаха в кръг, беше като клуб на заивисимите. Те ми казаха: „Хей, човече, намерихме това.“ Бях толкова смутен; това беше толкова смущаващ момент“, обясни Гордън.

„Те ми помогнаха. Сероне познаваше някой, който имаше проблем с опиатите, и те ми дадоха малко субоксон, с който да се откача от хероина. И всъщност спрях да го използвам за времето, когато бях там. Откачих се и очевидно беше наистина трудно... Бях чист и когато се прибрах вкъщи, отново получих рецидив.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес