Зареждане

Пол Фелдър се закани, че ще нокаутира Хукър

Пол Фелдър се закани, че ще нокаутира Хукър
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 09:54 ч
Пол Фелдър вече е готов със своите планове за новата 2020 година. Той ще започне годината с битка в Нова Зеландия през февруари, която ще бъде главна с Дан Хукър. Двамата се намират в серии от победи и искат да се пробват за златото в лека категория. Победителя в тяхната среща определено ще се приближи до заветната цел, но няма да е лесно.

Пол и Дан са едни от най-коравите бойци в категорията и ще си спретнат жестока война. Фелдър смята да търси нокаут в тази среща, за да се приближи до златото. Пол иска да нокаутира Дан пред местните фенове и да си спечели шанс срещу този, който стане шампион в категорията:


Що се отнася до напрежението между нас, то ще кажа, че е истинско. Двамата влизахме в спорове в социалните мрежи и очаквах да има напрежение. И двамата с него очакваме битка за титлата при победа. Ще направя инвазия в Нова Зеландия. 

Моя план е да го нокаутирам пред неговите фенове и семейство. След това ще си взема парите, ще се махна и ще искам шанс за титлата. Не ме интересува, че Дан е зад мен в класирането. Такива неща не са от значение. Той е в страхотна серия до момента. Ще го победя и това ще ме приближи до титлата в категорията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес