Зареждане

Поире: Гейджи трябва да държи Хабиб в центъра

Поире: Гейджи трябва да държи Хабиб в центъра
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 07:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поире знае какво е да си в клетката срещу Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Той се е бил и с двамата, като през 2018 година нокаутира Гейджи, а миналата година загуби от Хабиб. Сега "The Diamond" ще следи с голям интерес битката за обединяването на поясите между Хабиб и Гейджи, която се планира за септември.

Дъстин признава, че няма да подкрепя никого в тази среща, но все пак реши да даде съвет на Гейджи, който може да му помогне в тази тежка битка. Ето какъв е съветът на Поире към Гейджи:


Нека победи този, който е по-добър. Нека победи този, който е по-добре подготвен и се представи по-добре в битката им. Няма значение кой е той. Това е единственото, което ще кажа. Няма да подкрепям никого в тази битка. Мисля, че ако Гейджи успее да държи боя в центъра, то тогава ще създаде проблеми на Хабиб. 

Мисля, че ще бъде трудно да го свалиш на земята в центъра на клетката. Определено ще бъде по-трудно. Ще успее ли обаче Гейджи да стои далеч от мрежата,  да вкара тежките си удари и да накара Хабиб да търси събаряния в центъра ? Това са големите въпроси.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес