Зареждане

Подготовката на шампиона: Ангел Караиванов преди ADCC 2018

Подготовката на шампиона: Ангел Караиванов преди ADCC 2018
Публикувано на: Юли 26, 2018 в 12:32 ч
  • Любопитно ли ти е да разбереш как се готвят професионалните бойни атлети за своите битки?
  • Какви видове тренировки и упражнения правят?
  • Какви хранителни добавки приемат?
  • Как се възстановяват бързо след тежките натоварвания и травми?
  • Как стигат до най-оптималната си състезателна форма, сила и бързина?
  • А искаш ли зададеш своя въпрос директно на елитен боен атлет и той да ти отговори на живо?
Ангел Караиванов и MMA.BG започват рубриката "Подготовката на шампиона", където ще ви запознаем именно с това през какво минават бойните атлети, които се състезават на професионално ниво и се готвят за големите си битки.

Първият ни епизод ще се излъчи на живо на 1-ви август (сряда) от 12:30 в Facebook страницата на MMA Bulgaria и нашата MMA.BG група.

В него ще разберете как Ангел Караиванов се готви за предстоящото европейско първенство по граплинг ADCC 2018, което ще се проведе на 6-ти октомври в Букурещ. Бойци от цяла Европа ще се съберат в Румънската столица, за да се преборят за титлата европейски шампион по граплинг на ADCC, а всеки такъв ще получи официална покана за най-престижното събитие в света на граплинга - световното на ADCC в Абу Даби.

Ангел е дългогодишен състезател по борба, ММА и граплинг, а понастоящем и треньор в столичния клуб Martial Animals. В кариерата си като състезател до момента той има световна и европейска титла (на NAGA и IBJJF), златен медал на европейското по Combat Wrestling, а преди месец стана първият българин печелил 2 първи места в 2 дивизии при Experts (черни колани) на турнира на NAGA в Испания.
 

 
Бъди заедно с Ангел Караиванов по време на подготовката му за европейските финали на ADCC 2018, виж как се случва всичко при професионалните атлети и почерпи от знанията и опита на един от най-добрите ни състезатели и треньори по граплинг, който ще разкрие тайните си и когото можеш да попиташ това, което те интересува.

Очакваме те на 1-ви август точно в 12:30 пред компютъра или смартфона на нашата Facebook страница, както и в затворената ни MMA.BG група за едно страхотно живо включване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес