Зареждане

Пиян ММА боец нападна полицаи и им задигна оръжието

Пиян ММА боец нападна полицаи и им задигна оръжието
Публикувано на: Май 22, 2019 в 00:00 ч
Бившият боец на M-1 Global, Mikhail Gazaev нокаутира полицай в Северна Осетия. Повдигнати са му обвинения, защото нападнал полицаи, които са го спрели на пътя. Полицаите твърдят, че го спрели, защото колата се отклонявала от пътя и поискали от него да представи документи. Боецът е отказал, така че полицаите поискали да излезе от колата. Последвало сбиване, при което един от полицейските служители бил нокаутиран, а на другият му било взето служебното оръжие.

Gazaev е бил със свои приятели по време на атаката и след случката избягали. Полицаите твърдят, че той е бил пиян. Оттогава Gazaev е арестуван и обвинен в насилие срещу представител на закона, кражба на оръжия, както и за незаконния им трафик. Втория задържан също е в ареста, докато третия е поставен под домашен арест. Това далеч не са единствените му проблеми със закона, защото през 2013 година той беше принуден да сложи на пауза кариерата си, след като беше обвинен отново в побои над полицаи.

Gazaev е известен с с противоречивата си победа над Konstantin Glukhov на M-1 Challenge 44 през 2013 година. Тогава той спечели с дисквалификация, след като неговия опонент го нокаутира с ритник, докато Gazaev беше на земята. Много хора вярват, че той си го заслужил, защото през повечето време се биеше клекнал. Gazaev е с рекорд 3-0 в ММА и не се е бил от 3 години. Ето и видео от битката между него и Glukhov:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес