Зареждане

Phil De Fries: Борих се с депресия и чаках да ме убият в UFC

Phil De Fries: Борих се с депресия и чаках да ме убият в UFC
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в тежка категория на KSW, Phil De Fries премина през доста трудности през последните няколко години. Той се присъедини към UFC през 2011 година и беше непобеден като успя да спечели дебюта си срещу Rob Broughton, а след това го пуснаха срещу Stipe Miocic и той беше нокаутиран за 43 секунди. Phil успя да се отърси от загубата с победа над Oli Thompson, но след това последва нова загуба с нокаут от Todd Duffee и след това от Matt Mitrione за 19 секунди, което беше последна битка за него в организацията.


В следващите няколко години той сменяше различни организации и редуваше загуби и победи. През 2017 година той записа 1 победа за Bellator, а след това се присъедини към полската KSW и дебютира в битка за титлата срещу Michał Andryszak като успя да го нокаутира в първия рунд, а след това защити титлата Karol Bedorf през октомври миналата година. В момента той е в серия от 4 поредни победи и сподели, че се е борил с депресия и е чакал да го убият в UFC:



Успях да победя депресията и вече нямам проблеми. Сега се чувствам по-уверен. Имаше време, в което взимах хапчета против депресия и се биех, но не мислех, че ще мога да победя и да убия моя опонент, а се замислях за всичко, което може да ми се случи. С всяка изминала победа ставам все по-уверен. Сега се чувствам страхотно и няма да е лесно да ме спрат. Често си мисля, че ако нямах тази депресия кариерата ми щеше да се развие по друг начин. Без съмнение щеше да е различно, ако тази моя версия се биеше в UFC. 

В последните ми битки в организацията бях загубил мотивация и дори не се биех. Дори не вкарах удари. Чаках просто да ме убият в клетката. Тези момчета са убийци и ако се бием може отново да загубя, но истината е, че срещу тях аз дори не се бих. Сега съм много щастлив в KSW. Те се отнасят добре с мен и не мисля, че ще напусна. Правя добри пари в KSW и шефовете се държат добре с мен, което ме радва. 








De Fries се завръща и ще защитава титлата си срещу шампиона в полутежка категория Tomasz Narkun на KSW 47 през март.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес