Зареждане

'Перейра трябва да вдигне шум, за да получи реванш с Адесаня'

'Перейра трябва да вдигне шум, за да получи реванш с Адесаня'
Публикувано на: Април 12, 2023 в 07:42 ч
Бившият шампион в средна категория Алекс Перейра беше нокаутиран и детрониран от Израел Адесаня на UFC 287. Най-големият въпрос сега е дали той ще избере трета битка или ще прекрати от дългогодишното им съперничество.

За Майкъл Биспинг, ако „Poatan“ някога обмисли да продължи със съперничеството, той трябва да се увери, че привлича вниманието на хората.

Говорейки в своя подкаст BYM, „The Count“ посочи, че ще бъде трудно за Перейра да убеди хората, че заслужава реванш срещу Израел, особено с начина, по който беше нокаутиран. Единственият начин да го постигне е да „вдигне малко шум“ и да се погрижи феновете да се заинтересуват отново.

„Ще бъде много показателно, ако Перейра не вдига шум за реванша, защото както казахме преди, не е лесно да се върнеш, когато си бил нокаутиран, без да имаш битка за загрявка и битка за настройка и да получиш мотивация за завръщане, за да си кажеш просто „Не, не, не, не, искам те отново. Не ми пука. Да, ти ме нокаутира, но това няма да се случи следващия път. Имаше късмет.“ Дали да се примириш с това, както и дали ще си отмъстиш, зависи от теб“, обясни Биспинг.

Ще бъде интересно да видим дали Перейра ще вдигне шум съвсем скоро и ще каже: „Чакай, нека се върнем обратно в клетката.“ Ако той не вдигне шум и не го поиска, дали неговият отбор, неговото ръководство, неговите фенове, ако те не вдигат шум и провеждат кампании за реванш в социалните мрежи, тогава, разбира се, той просто продължава с кариерата си и може би ще отиде в горната категория или каквото и да е. Но той трябва да вдигне шум. Той трябва да каже: „Направете правилното нещо.“ Но ако не го направи, това си е негово решение, предполагам.“

Ще има трилогия

Биспинг заключи, че ако беше на мястото на Перейра, той просто щеше да си вземе малко почивка, но със сигурност щеше да поиска трета битка с Адесаня.

„Аз бих вдигнал малко шум. Бих. Вероятно ще отлети обратно до Бразилия, ще си отдели малко време, не знам дали е много активен в социалните медии, но бих го направил“, добави британецът.

Перейра се обърна към феновете си след тежката си загуба от Адесаня, но все още не е изразил силно желание да го направи за трети път. Що се отнася до Израел, амбициозните претенденти за следваща титла вече са се подредили, но шампионът изглежда заинтересован да се изправи срещу претендент №6 Дрикус дьо Плеси.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес