Зареждане

Пауло Коста вярва, че Адесаня е лесна битка за него

Пауло Коста вярва, че Адесаня е лесна битка за него
Публикувано на: Януари 13, 2020 в 14:30 ч
Непобеденият Пауло Коста иска Йоел Ромеро да победи Израел Адесаня в битката им, която най-вероятно ще бъде част от UFC 248 през март. Коста трябваше да получи шанс за титлата срещу Адесаня, но се контузи и няма да се възстанови навреме. В момента Йоел е свободен и няма голям избор за шампиона в категорията. Битката между тях ще се радва на голям интерес, а това е главната цел на UFC.

Ромеро е в серия от загуби и вече няколко пъти не успява да стане шампион, но въпреки това феновете му се радват. Коста няма против Ромеро да се бие отново за пояса и иска кубинеца да спечели златото, а след това да има реванш между двамата. Миналата година Пауло победи Йоел с решение, но не е доволен, защото е искал нокаут. Ето какво сподели Коста в интервю за евентуалната битка между Йоел и Адесаня:


Хубаво е, че двамата ще се бият, защото искам Ромеро да победи Адесаня с ТКО. Йоел може да го победи с граунд енд паунд, а след това пак да се бием. Не успях да нокаутирам Ромеро и това ме тревожи. Преди него успявах да приключа всички. Имам 11 нокаута и 1 събмишън от 13 победи. Ромеро е единствения, който не успях да приключа и затова искам още един шанс. 

За мен Адесаня е безразличен и по-лесен от битката ми с Юрая Хол. Нямам за цел да се бия с него, но го искам, защото е нагъл и обича да дразни. Това е лично. От гледна точка на спорта смятам, че Ромеро ще е по-труден за мен. Ще е добре за мен Ромеро да победи, защото след това ще се бием отново и ще го нокаутирам. Искам да нокаутирам Ромеро, а след него ще се бия с Адесаня.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес