Зареждане

Пауло Коста: Незаслужено загубих от Робърт Уитакър

Пауло Коста: Незаслужено загубих от Робърт Уитакър
Публикувано на: Май 16, 2024 в 18:00 ч
Пауло Коста все още не е доволен от решението на съдиите, които прецениха, че загуби в битката с Робърт Уитакър.

През февруари тази година Коста се завърна, за да загуби от Уитакър в Калифорния. Робърт успя да го доминира, въпреки че Коста го разклати с хай кик. В крайна сметка съдиите прецениха, че Робърт заслужава победата, а това не се хареса на бразилеца.

В момента Коста се готви за нова битка. Той ще се изправи срещу Шон Стрикланд на UFC 302 през юни в Ню Джърси. Пауло не иска повече да оставя нещата в ръцете на съдиите и планира да се бие агресивно. Той все още мисли за Уитакър и вярва, че го е победил:

„Все още не мога да разбера защо загубих. Според мен резултатът е незаслужен. Въпреки че влязох контузен в битката, което много хора не знаят, през цялото време вярвах, че я печеля. Нанесох повече мощни удари, нанесох повече щети.  Най-важното беше, че вкарах онзи хай кик, който нарани Уитакър.

Сега е месец май и изобщо не бих се изненадал, ако Уитакър все още е белязан от нашата битка. Трябваше да преследвам повече този нокаут. Наистина съм критичен към себе си относно това. Трябва да направя всичко необходимо, за да не оставям нещата в ръцете на съдиите. 

Сега ще поправя това, в което съм се провалил. Ще се върна по-агресивен и по-силен!”, сподели Коста.

Ще успее ли Коста да бие Стрикланд ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес