Зареждане

Paul Felder иска да се бие с Justin Gaethje или Dustin Poirier

Paul Felder иска да се бие с Justin Gaethje или Dustin Poirier
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 05:00 ч
Paul Felder е сред най-коравите бойци в UFC и не спира да го показва с всяка изминала среща. По-рано този месец той си спретна здрава война с Edson Barboza и двамата се биха в подглавната битка на UFC 242 в Абу Даби. Срещата им беше изключително равностойна и стигна до решение, което беше раздвоено в полза на "The Irish Dragon".

С тази победа той навлезе в серия от 2 поредни победи в лека категория, които записа тази година. По-рано тази година той победи с решение James Vick и сега е готов да се изправи срещу бойци от върха в категорията. Felder е с рекорд 17-4 в ММА и иска да се пробва срещу Justin Gaethje или Dustin Poirier в своята следваща изява в октагона:


Ще ви кажа, че идеални опоненти за мен са Justin Gaethje и Dustin Poirier. Искам да се бия срещу някой от двамата в следващата ми среща. Искам Dustin, защото идва след битка за титлата. Той е страхотен страйкър и има голяма вероятност двамата да си спечелим бонус в битката. 

Ще бъде една от тези срещи, които са доста оспорвани. Ще се види кой е по-корав и кой може да понесе по-здравите удари. Такива битки ме карат да се вълнувам. Justin от своя страна е дивак. Не го предизвиквам, защото имам нещо против него. Видяхте какво направи той срещу Cerrone, който е мой приятел. 

Искам да се бия срещу него, за да се тествам. Това момче ще се бие за титлата след време. Трябва да победиш най-коравите бойци, за да стигнеш до битката с Khabib, който доминира над всички. Може да се бия и срещу Conor McGregor, защото съм тук да правя пари. 

Той също така има номер в ранглистата и аз искам да го взема. Знам, че най-вероятно няма да получа тази битка и няма да се моля за нея. Определено обаче съм готов да се бием, защото ще бъде в стойка и няма да търсим събаряния. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес