Зареждане

Пауърлифтърът Alex 'The God' Simon иска да бъде UFC шампион

Пауърлифтърът Alex 'The God' Simon иска да бъде UFC шампион
Публикувано на: Декември 14, 2017 в 15:01 ч
 
 
Опасните бойци в тежка категория винаги привличат интереса. Brock Lesnar се радваше на невероятен успех в Октагона след кариерата си в Световната федерация по кеч. Внимание също не липсваше на боксьора Junior dos Santos, както и на дивия Cain Velasquez. Най-новата звезда сред големите мъжаги е Francis Ngannou. Следвайки тази логика, няма как да очакваме и изказването на пауърлифтъра Alex Simon да остане незабелязано:
 
"Имам възможността да преследвам мечтите си от ранна възраст. Сега най-много искам да бъда UFC шампион в тежка категория. Ще жертвам цялото си време и внимание, за да стана най-добрият ММА боец. Днес е 25-тият ми рожден ден и възнамерявам преди да навърша 30 години, вече да съм шампион. Имам уникален отбор зад себе си и съм изключително мотивиран да постигна целта си. Благодарен съм на всички, които вярват в мен и мечтите ми. Започваме!"
 
Ако не сте впечатлени от килограмите, които Simon успява да вдигне, ще ви кажем, че всичките си 4 двубоя до момента печели за по-малко от 30 секунди. Ще следим с интерес развитието му в UFC.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес