Зареждане

Патрисио Фрейре: Не заспах в битката с Маккий

Патрисио Фрейре: Не заспах в битката с Маккий
Публикувано на: Август 15, 2021 в 06:47 ч
Бразилската легенда Патрисио Фрейре явно не иска да приеме загубата от Ей Джей Маккий. Двамата се биха в края на миналия месец. Срещата им беше финал на турнира в категория перо на Bellator.

В битката им Фрейре беше напълно доминиран от Ей Джей, който го нокаутира, но тръгна да празнува, въпреки че рефера не беше спрял срещата. Това даде шанс на Фрейре да се възстанови и за щастие Маккий успя да му приложи гилотина, с което спечели със събмишън за минута и 57 секунди.

От повторенията можеше да се види, че рефера вдига ръката на Фрейре, която пада и това е знак, че той е в безсъзнание. Фрейре обаче твърди, че бил в съзнание и не заспал от гилотината.

Ето какво още каза Фрейре за загубата, която го раздели с една от двете му титли:

Маккий вкара десен джаб, след което ляв и ритник. Това ме нарани още от самото начало. Той вкара още удари и паднах на земята. Ей Джей опита да празнува победата, но не ме беше победил. Аз се опитах да стана, вместо да го събарям и така се нанизах на гилотина. 

Маккий започна да вика на рефера, че съм заспал. Аз обаче не бях заспал. Поздравявам го за безскрупулната победа. Той ме накара да направя грешка, която не правя. Чувствам, че не съм заспал и не се предадох. Исках да гледам повторение, за да се види, че не съм заспал. 

От повторението се видя, че рефера ми вдига ръката, която е отпусната. Вчера гледах битката от друг ъгъл и едната ми ръка е отпусната, но с другата си пазя брадичката. В интервюто той призна, че съм щял да заспя след още 2 секунди. Така той потвърди, че не съм заспал. Доста съм объркан от това.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес