Зареждане

Patricio Freire: Khabib e корав, но ще го нокаутирам

Patricio Freire: Khabib e корав, но ще го нокаутирам
Публикувано на: Септември 13, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Двойният шампион на Bellator Patricio Freire вярва, че може да се справи с непобеденият шампион на UFC Khabib Nurmagomedov. Freire държи титлите в категория перо и лека категория и в своята последна битка спечели титлата в лека категория с нокаут над Michael Chandler, който тръгна да го събаря, но сметките му се объркаха.

"Pitbull" иска да се пробва срещу Khabib и вярва, че притежава всички нужни умения, не само да спечели, но и да го направи с нокаут. Freire е с рекорд 29-4 в ММА и 22 от неговите победи са с приключване, като 11 са с нокаут и 11 със събмишън. Patricio не подценява Khabib и знае, че той е корав, но вижда много недостатъци в стойка в играта на непобедения дагестанец:


Khabib е много корав боец, който притежава феноменална борба и самбо. Той има огромни недостатъци в стойка и аз мога да го спипам. Няма невъзможни неща. Мисля, че е корав и с рекорд 28-0, но друг бразилец Gleison Tibau доста го затрудни и мисля, че има път към победата в такава битка. 

Вярвам, че мога да го победя и ако го оцеля, то това ще е краят за него. Той се бие по един и същи начин и трябва да се опита удар с коляно когато тръгва за събаряне. Може би някой е опитвал да вкара коляно, но не помня да е бил близо. 

Iaquinta се справи добре срещу него, но скъсяваше дистанцията по неправилен начин. Аз мога да я скъся по точния начин.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес