Зареждане

Партньора на McGregor, Charlie Ward иска среща с 50 Cent

Партньора на McGregor, Charlie Ward иска среща с 50 Cent
Публикувано на: Май 31, 2018 в 08:19 ч

През последните седмици рапърът 50 Cent започна да се върти около Bellator MMA, въпреки че никой не е сигурен защо. Може би е просто поредната рекламна кампания. Може би 50 е готов да влезе в промоутърската дейност. А може би пък и възнамерява да сложи ръкавиците и да влезе в битка. Рапърът пусна някои намеци, предизвиквайки Quinton "Rampage" Jackson и Chael Sonnen.

Ако 50 Cent все пак реши да влезе в клетката, тренировъчният партньор на Conor McGregor и UFC ветеран, Charlie Ward се надява да може да се изправи срещу него. Малко след като надви Martin Hudson в Bellator 200 миналия уикенд, Ward предизвика рапъра, който беше сред посетителите в залата.

"50 Cent говори много. Той тази вечер е тук. Твърди, че е промоутър. Твърди, че е боец, щял да се бие с Conor на улицата. Щял да се бие срещу този и онзи... Той е в моята категория. Ако иска да дойде в Bellator, ще се бия срещу него. Това е."

Charlie Ward отбеляза 2 победи откакто се присъедини към Bellator, надвивайки още в първия рунд Hudson и John Redmond. Преди тези победи той загуби с нокаут от Galore Bofando в UFC, с което приключи и кариерата си в Октагона. Ward към момента има 5 победи и 3 загуби общо.

50 Cent, от своя страна, досега никога не се е състезавал в ММА. Колкото и да изглежда, че се опитва да направи кариера в спорта, има голяма вероятност да си остане само с опитите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес