Зареждане

Пади Пимблет: Аз съм дебело копеле

Пади Пимблет: Аз съм дебело копеле
Публикувано на: Август 14, 2022 в 12:00 ч
Британската ММА звезда Пади Пимблет е в Съединените щати, където прави мини промоционална обиколка след последната си голяма победа над Джордан Левит в Лондон миналия месец. Едва ли ще се изненадате, ако ви кажем, че Пади трупа килограми и то бързо.

Пибмлет не крие, че обича да си похапва и по-рано тази година качи 20 килограма за няколко дни. Явно Пади отново се е запътил натам, защото не спазва никакви режими и яде като за последнто след битките си в UFC.

В едно от последните си интервюта Пимблет реши да сподели какво е изял предния ден.

"Аз съм дебело копеле. Ядох две пържени яйчени франзели с бекон върху тях и картофи. След това шоколадови палачинки с Нутела. За вечеря китайска юфка и оранжево пиле, както и пиле с ориз и сусам.

 Ходихме във Wiener Circle преди. Аз ядох кренвирш и сандвич с пиле. Мо хапна само хапка от чийзбургера си, така че го довърших. Изядох цял чипс и след това още чипс. 

След това отидох в Five Guys и си взех млечен шейк. И тогава отидохме при Лу Малнатис. Взех си 2 порции моцарела, крилца, чиния с пеперони, два десерта от бисквитено тесто, два големи.”, каза Пади.

Пади вече е 3-0 в UFC (19-3 MMA) и е една от най-бързо изгряващите звезди на промоцията. След поредни изпълнения в Обединеното кралство, можете да очаквате да видите Пимблет в Щатите за следващата му битка.

Според Пимблет, UFC губят твърде много пари, без да го има на pay-per-view (PPV) карти. Той твърди, че ако се върне в Англия за битка, това ще бъде на Anfield Stadium в родния му град Ливърпул.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес