Зареждане

Пади Пимблет: Аз и Конър Макгрегър сме най-големите звезди в ММА

Пади Пимблет: Аз и Конър Макгрегър сме най-големите звезди в ММА
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 02:00 ч
Пади Пимблет е убеден, че има само един човек в целия свят, който може да съперничи на неговата слава. Този младеж от Ливърпул започна нова форма на говорене, която не е толкова обидна, вулгарна и все още постига целта си. Благодарение на интереса, който Пади е привлякъл, той може бавно да прави планове за най-големите битки на всички времена.

Пимблет би искал да проведе една такава битка веднага след дуела си с Боби Грийн, когото вярва, че ще приключи. Двамата ще се бият по-късно този месец на UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Великобритания. "Тhe Paddy" е убеден, че той и Конър Макгрегър са двете най-големи звезди в ММА в момента.

Пади е готов да прегази Грийн, а след това ще предизвика Макгрегър:

„Не подценявам Боби, но той просто изглежда като още едно необходимо препятствие по пътя ми. Знам на какво съм способен. Ще го прегазя, след което ще отпразнувам победата. Тази победа ще ми проправи път към много по-голяма битка, която ще бъде от интерес за всички. Доколкото разбирам, Конър Макгрегър ще се върне в средата на септември, което ще бъде само няколко седмици след моя двубой. 

Няма проблем да го чакам и ако победи Чандлър, ще го предизвикам и ще организираме най-голямата ММА битка не само в Европа, но и въобще в целия свят. Аз и Конър сме двете най-големи звезди в ММА в момента. Никой няма да продаде толкова PPV, колкото ние двамата. Когато казах в миналото, че мачът ни е неизбежен, не говорех напразно. Знам, че ни е писано да се бием помежду си.

Сега на UFC 304 ще се бия с Боби Грийн и след това ще се изкача нагоре по стълбата. Аз и Конър ще бъдем приблизително от еднакъв ранг, така че битката ще има идеален смисъл. Мисля, че тази битка ще заинтересува и Дейна Уайт.“, каза Пади за ESPN.

Ще видим ли Пимблет - Макгрегър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес