Зареждане

Пади Пимбълт за победата на Белал Мохамед: Най-скучният шампион в историята

Пади Пимбълт за победата на Белал Мохамед: Най-скучният шампион в историята
Публикувано на: Юли 31, 2024 в 21:00 ч
Реакцията на живо на звездата на UFC Пади Пимбълт на триумфа на Белал Мухамад с титлата UFC 304 не беше твърде ласкава.

През изминалия уикенд Белал Мухамад шокира света. Той надделя над Леон Едуардс в главното събитие на UFC 304, като по този начин спечели шампионската титла в полусредна категория на UFC. Както можете да си представите, реакциите бяха смесени - особено от тези, които никога не са уважавали играта на Белал в смесените бойни изкуства.

Уви, нищо от това няма да има значение за новия шампион. Той успя да влезе там и да направи точно това, което каза, че ще направи, като гарантира, че властването на Едуардс е приключило. На същата карта Пади Пимбълт запали от радост Манчестър с победа над ветерана Кинг Грийн.

В наскоро публикуваните кадри Пимбълт изказа краткото си мнение за решителната победа на Мухаммад.

 

Гледната точка на Пимбълт

"Най-скучният шампион в историята."

Извън победата си над Шон Брейди, Мохамед със сигурност е известен като боец, който стига до съдийски решения. Уви, макар това да не е най-атрактивният стил за хората, които го гледат, никой не може да отрече това, което той е успял да постигне. Дълго време той беше отхвърлян като претендент и мнозина не го взеха на сериозно срещу Леон. За съжаление на тези критици, те доказаха, че грешат по повече от един начин.

Следващото предизвикателство за шампиона вероятно ще бъде Шавкат Рахмонов. Макар някои да смятат, че това е автоматична победа за непобедения претендент, очакваме, че Мохамед ще подходи към този двубой със същия манталитет на аутсайдер, какъвто винаги е имал.

Какво мислите за реакцията на Пади Пимбълт на факта, че Белал Мохамед стана шампион на UFC в полусредна категория? Има ли шанс Леон Едуардс да получи незабавен реванш за пояса?     

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес