Зареждане

Отмениха UFC 249 и всички останали събития на UFC

Отмениха UFC 249 и всички останали събития на UFC
Публикувано на: Април 10, 2020 в 07:24 ч
Много лоши новини се стовариха върху Дейна Уайт, който до последно се бореше да организира UFC 249 за 18-ти април. Президента на UFC беше нагласил нещата и направиха цяла нова бойна карта за събитието, което трябваше да се проведе в индийски резерват в Калифорния. Дейна споделя, че е получил обаждания от високите етажи на Disney и ESPN, които са го принудили да отмени галавечерта.

Вижте още - Ето мястото, където ще се проведе UFC 249

Всичко е заради страх от коронавируса и това е в основата на отмяната.В последните дни UFC получиха доста критики, защото искаха да проведат събитието си, въпреки че всички отменят заради COVID-19. Дейна не се интересуваш от критиките и беше категоричен, че ще продължат напред, он някои неща не зависят от него. В главната битка на UFC 249 щяхме да видим Тони Фъргюсън срещу Джъстин Гейджи за временната титла в лека категория.

Вижте още - Пуснаха бойната карта за UFC 249

Уайт зарадва своите бойци и каза, че не трябва да се притесняват за пари, защото ще получат част от договорените заплати за UFC 249. Дейна ще продължи да работи и сподели, че битките на частния остров ще се случват след месец, защото в момента се работи по строителството на инфраструктурата. Така всички следващи събития на UFC за този месец отпадат.

Вижте още - Официално: Фъргюсън срещу Гейджи за временната титла на UFC 249






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес