Зареждане

Отмениха победата на Greg Hardy, защото използва инхалатор

Отмениха победата на Greg Hardy, защото използва инхалатор
Публикувано на: Октомври 19, 2019 в 15:25 ч
Greg Hardy отново разочарова феновете с необмислените си действия. По-рано днес той се изправи срещу Ben Sosoli на събитието в Бостън  и се представи доста зле в клетката. Hardy беше доста уверен, но неговия противник не се даде лесно и битката им стигна до решение, което беше единодушно в полза на Hardy - (29-28 x3).

Между втория и третия рунд Hardy реши да използва инхалатор и се оправда с това,  че от USADA му позволили. Това негово действие породи доста спорове в социалните мрежи и Daniel Cormier изригна, защото според него това било мамене от страна на неговия колега.

Веднага след битката от атлетическата комисия решиха да кажат тежката си дума и отмениха победата на Hardy и така битката беше обявена за несъстояла се. За втори път тази година битка на
‘The Prince of War’ е обявена за несъстояла се.

В началото на годината той вкара непозволен удар на свой опонент и това помрачи неговия дебют. Ето и как коментира това Hardy в социалните мрежи:

Бях в клетката и заедно с моя треньор попитахме човек от комисията дали мога да ползвам инхалатор. Казаха ми , че мога да го направя и аз направих това, което ми беше позволено. 

Аз съм нов в играта и исках да докажа, че съм боец, който може да изкара 3 рунда. Направих това, което те ми позволиха. Ще се върна в залата и ще оставя на моя екип да вземе решенията.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес