Зареждане

Отмениха KSW 53 заради коронавируса

Отмениха KSW 53 заради коронавируса
Публикувано на: Март 12, 2020 в 08:14 ч
Полската ММА организация KSW взе решение да отмени едно от предстоящите си събития. Организацията трябваше да отиде в Лодз, Полша на 21-ви март, но плановете се променят и събитието отпада. KSW се притесняват от пламналата епидемия от коронавирус и не искат да застрашават здравето на своите фенове и бойци.

Те следват примера на ONE Championship и ARES, които отмениха ММА събития заради коронавирус. KSW 53 щеше да бъде оглавено от шампионът в полусредна категория Роберто Солдич, който щеше да брани титлата срещу Мариус Заромски. Ето какво написаха от KSW в своя акаунт в социалните мрежи:

Скъпи фенове, безопасността на всички участници в организираните от нас събития винаги е била наш приоритет. Ето защо ние с тъгас ви информираме, че сме принудени да анулираме KSW 53, планирано за 21 март 2020 г. Въпреки нашите усилия да организираме събитието, трябваше да вземем това трудно решение. 

Решението ни е мотивирано с грижа за осигуряване на безопасност и предотвратяване на опасни за здравето ситуации както за бойци, които достигат до събития по цял свят, така и за служители и сътрудници, организиращи събитието. Ще ви информираме за следващите дейностина KSW. Благодарим за разбирането




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес