Зареждане

Отман Азайтар: Готов съм за всичко в UFC

Отман Азайтар: Готов съм за всичко в UFC
Публикувано на: Септември 14, 2020 в 04:00 ч
Отман Азайтар се представи силно миналия уикенд в Лас Вегас и победи Хама Уърти с нокаут за 93 секунди. 30-годишния мароканец остана непобеден в ММА и увеличи статистиката си на 13-0 в клетката. Отман записа втора поредна победа с нокаут в първия рунд в UFC и тя му донесе бонус от 50 000 долара.

Дейна Уайт остана доволен от видяното и сподели, че ще уреди битка на Азайтар през октомври в Абу Даби. Булдозера от Мароко приключва 12 от битките си и иска да дава шоу на феновете. Той вярва, че е спечелил техните сърца и е готов за всеки съперник, който организацията изправи срещу него. Ето какво още сподели Азайтар:

Благодаря на Аллах за всичко. Спечелих с нокаут в първия рунд и благодаря на всички за подкрепата. Никога не знаеш какво ще се случи в боя. Готвиш се за всичко. Аз се готвя за всичките 15 минути, но понякога се случва да победиш по този начин. Не мога да се спра, когато надуша кръв. Трябва да натисна. Вярвам, че това искат UFC и феновете. 

Всички бойци печелят, но не всеки печели сърцата на феновете. Трябва да дадеш на хората това, което искат. Феновете искат да гледат вълнуващ боец. Готов съм за всеки опонент, всяка стъпка и ще приема всичко сериозно. Тренирам здраво и давам най-доброто от себе си. Готов съм за всичко. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес