Зареждане

Отказаха да пуснат Каин Веласкес под гаранция

Отказаха да пуснат Каин Веласкес под гаранция
Публикувано на: Март 8, 2022 в 04:00 ч
ММА легендата Каин Веласкес се яви в съда, където му беше отказано освобождаване под гаранция от съдия Шелина Браун от Върховния съд на окръг Санта Клара. 

Вижте още - Брънсън дари $10 000 за защитата на Каин Веласкес​​​

Според съдебните документи педофила Гуларте, който не е пострадал при инцидента, е обвинен в блудствено действие спрямо дете под 14 години. Той е освободен от ареста на 25 февруари без гаранция и му беше наредено да остане под домашен арест и да носи електронна гривна за наблюдение. 

Вижте още - Джо Роугън: Веласкес трябваше да убие педофила с голи ръце​​​

В социалните мрежи Нолан Кинг от МMA Junkie написа следното по темата с Веласкес:

„Бившият шампион на UFC в тежка категория Каин Веласкес получи отказ от освобождаване под гаранция.

 Съдия Шелина Браун казва, че „рискът е твърде голям“ след преглед на предполагаемите „безразсъдни“ действия на Веласкес. Той ще се върне в съда на 12 април."

В края на миналия месец Веласкес разбрал, че Гуларте блудствал с неговия 4-годишен син в домашна детска градина, собственост на майката на педофила. Каин започнал да преследва педофила със своя автомобил и стрелял по него няколко пъти.

Вижте още - Вълна от съпричастност към Кейн Веласкес​​​

За съжаление Веласкес уцелил доведения баща на педофила, който не е ранен сериозно и ще оцелее. Сега Веласкес е заплашен от 20 години до доживотен затвор. Предстои да видим какво ще реши съда следващия месец, но нещата не са розови за него.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес