Зареждане

О'Мали: Ще нокаутирам Нурмагомедов така, както направих срещу Стърлинг

О'Мали: Ще нокаутирам Нурмагомедов така, както направих срещу Стърлинг
Публикувано на: Август 16, 2024 в 20:00 ч
Умар Нурмагомедов броди из света на ММА, без да е загубил нито един път досега, а неговият безупречен резултат изисква признание. Това обаче няма да му даде шампионът Шон О'Мали, който уж знае рецептата за победата над дагестанеца. В момента О'Мали е шампион в категория петел на UFC и след месец ще трябва да брани титлата си.

"Sugar" ще се изправи срещу труден съперник в лицето на Мераб Двалишвили. Двамата оглавяват събитието UFC 306, което ще се проведе в 'Сферата' в Лас Вегас. Шон вярва, че ще успее да се справи с Двалишвили, а след това и с Нурмагомедов, който е следващият на опашката за титлата. Умар успя да победи Кори Сандхаген и се превърна в претендент за златото.

Братовчедът на Хабиб Нурмагомедов планира да отиде в Лас Вегас, за да гледа О'Мали на живо. Шон не е впечатлен от него и му обещава нокаут.

„Честно казано се радвам, че се получи по този начин. Мераб Двалишвили и Умар Нурмагомедов са типологично много сходни бойци, така че мога да тренирам за двама опоненти едновременно. Не казвам, че ще бъде лесно, но вярвам, че съм на различно ниво от тези двамата. Мераб е откровено надценен, там се усеща, че залага само на едно нещо. 

Умар е на високо ниво в момента. Хората го разпознават, но в същото време трябва да се каже, че последната му битка с Кори Сандхаген беше много равностойна. Мисля, че Кори ни показа, че опитите за сваляне на Умар могат да бъдат добре защитени. 

Освен това ни показа какво не харесва Умар. Той повече или по-малко само потвърди това, което вече подозирах. Когато се стигне до тази битка между нас, ще бъда готов и ще се справя с него по същия начин, както се справих със Стърлинг.“, каза О'Мали.

Ще успее ли О'Мали да се справи с Двалишвили ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес