Зареждане

Оливейра не иска Махачев в Абу Даби, защото ще го ограбят

Оливейра не иска Махачев в Абу Даби, защото ще го ограбят
Публикувано на: Юли 1, 2022 в 02:00 ч
С гарантирано място в следващата битка за титлата в лека категория на UFC, Чарлз Оливейра все още не знае кога, срещу кого и къде ще се проведе битката му. Но едно е сигурно, той едва ли ще получи шанс да се бие у дома.

Все още недоволен от объркването по време на претеглянето на UFC 274, което коства на "Do Bronx" колана му в дивизията, отборът на бразилеца обещава да играе твърдо в преговорите за мястото за следващия двубой за златото.

В ексклузивно интервю за Ag. Fight , Диего Лима, треньорът на бразилеца, заяви, че Чарлз и неговите представители ще се опитат да наложат волята на последния шампион при избора на мястото за следващия му двубой.

Бразилците ще бъдат твърди, особено ако UFC предложи битка срещу Ислам Махачев през октомври в Абу Даби. Има такъв слух, който напоследък се разпространява в социалните мрежи.

„Защо в „къщата“ на Махачев? Вижте всичко, което Чарлз направи, вижте историята му. Защо не оставят Чарлз да се бие, където си поиска ? Защо не ни дадете възможност да се бием в Бразилия?

Ако трябва да е неутрално място, тогава да отидем в Ню Йорк. Ако беше Макгрегър, щяхме да се бием в Ирландия. Защото Макгрегър също направи история. Сега, защо да отидем в Абу Даби през октомври ?

 Много по-рано, отколкото сме свикнали да се бием, два месеца по-рано. Чарлз не иска битка в Абу Даби. И аз като треньор на Чарлз съм напълно съгласен с него. 

Алан Нашименто се би на UFC в Абу Даби срещу братовчеда на Хабиб, забравих името му (Уланбеков). Той не направи нищо, но спечели тази битка.

Хора от организацията, задкулисието, коментатори от UFC, казаха, че вярват, че Алън е спечелил. Ако беше в която и да е друга страна по света, Алън щяще да спечели битката.

Все още не е ясно кой ще бъде съперник на Оливейра за вакантната титла. Ясно е обаче, че той не иска да се бие в Абу Даби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес