Зареждане

Официално: Халидов - Ашкам 3 на KSW Colosseum 2

Официално: Халидов - Ашкам 3 на KSW Colosseum 2
Публикувано на: Април 4, 2023 в 00:00 ч
Трилогия между Мамед Халидов и Скот Ашкам оглавява събитието KSW Colosseum 2, което ще се проведе на 3-ти юни в Полша.

Битката между двамата ще бъде в средна категория. Халидов и Ашкам направиха две битки през 2019 и 2020 година. В първата битка Скот спечели с решение на съдиите. Година по-късно Халидов и Ашкам направиха реванш, но този път за титлата в средна категория.

Мамед успя да победи с тежък нокаут за 36 секунди. Така той детронира Ашкам. Сега третата битка ще сложи край на тази вражда.

Халидов е с рекорд 36-8-2 в ММА. В своята последна битка той се качи в тежка категория и нокаутира легендата Мариуш Пудзяновски.

Мамед печели 32 от срещите си с приключване и 5 пъти губи с приключване. Халидов е бивш двоен шампион на KSW. Той печели 2 от последните си 6 битки под банера на организацията. Той е една от най-големите легенди на полската ММА лига.

Ашкам е с рекорд 19-5 в ММА. В последната си битка той загуби от Халидов през 2020 година. Тази загуба му спря серия от 5 поредни победи. Скот е бивш шампион на KSW в средна категория. Той спечели турнира на KSW и стана шампион през 2019 година.

Ашкам приключва 14 от срещите си. Халидов е единственият ММА боец, който успява да приключи Ашкам в неговата професионална кариера.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес