Зареждане

Официален постер за UFC 303: Макгрегър - Чандлър: Не сме впечатлени

Официален постер за UFC 303: Макгрегър - Чандлър: Не сме впечатлени
Публикувано на: Май 9, 2024 в 07:30 ч
Вече официален афиш за UFC 303 в края на юни, бившият безспорен шампион в двубоя Конър Макгрегър ще се бие с Майкъл Чандлър в пет рунда това лято, но експертизата на промоцията в областта на изкуството и дизайна отново е поставена под въпрос.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека и перо категория под знамето на организацията, е извън играта от почти три години, като за последно счупи левия си крак при загубата с ТКО в първия рунд от Дъстин Поарие с лекарско спиране.

Що се отнася до Чандлър, изминаха повече от две години, откакто за последен път видяхме бившия шампион на Bellator MMA да се състезава в октагона, като гореспоменатият, Поарие го подчини на UFC 281 в Медисън Скуеър Гардън в техния мач.

Конър Макгрегър вижда как битката с Майкъл Чандлър на UFC 303 става официален плакат

И най-накрая организирането на летния сблъсък в края на Международната бойна седмица - Макгрегър срещу Чандлър стана още по-официално, като организацията пусна официалния постер на UFC 303.

"29 юни. Конър срещу Чандлър. 5 рунда. 77 кг", публикува UFC в официалния си акаунт в X, придружен от официалния плакат на събитието. 


Подклаждайки огъня на интензивното им съперничество през седмицата, Макгрегър, който се изправи срещу Чандлър в миналогодишното издание на Ultimate Fighter 31 като противникови треньори, заяви, че бившият претендент за титлата в лека категория не е близо до неговото ниво преди сблъсъка им.

"Има нива в тази игра и след 7 седмици и 5 дни ще видите най-най-най-високото ниво", написа Конър Макгрегър в официалния си профил в X, след като възпитаникът на UFC, Дан Харди, заложи на него да победи Майкъл Чандлър. "Този следващ мач е за клана!"


Що се отнася до Чандлър обаче, основният беоц на Kill Cliff FC заяви, че състоянието, в което планира да остави Макгрегър до кулминацията на UFC 303, вероятно ще го принуди да прекрати знаменитата си кариера в смесените бойни изкуства.

Който спечели на UFC 303 това лято: Конър Макгрегър или Майкъл Чандлър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес