Зареждане

Нийл Магни предизвика Хамзат Чимаев за декември

Нийл Магни предизвика Хамзат Чимаев за декември
Публикувано на: Ноември 2, 2021 в 04:00 ч
Опитният ветеран Нийл Магни отново иска да се бие с Хамзат Чимаев. В последната година двамата няколко пъти се предизвикваха и бяха готови да се бият, но проблемите със здравето на Чимаев провалиха всичко.

Миналия уикенд в Абу Даби Чимаев отново впечатли с експресна победа над Ли Джинглиан. "Borz" увеличи серията си на 10-0 в ММА и си спечели пореден бонус. Магни е гледал битката му и е още по-мотивиран за дуел.

Тази година Нийл направи две битки и в началото на годината загуби с решение от Майкъл Киеса. В началото на май Магни успя да победи с решение Джеф Нийл и така печели 4 от последните си 5 битки в клетката.

В интервю за MMAJunkie Магни предизвика Чимаев за декември и сподели, че е уверен в победата си:

Нищо не се е променило за мен за една година. Чимаев се върна и изглеждаше впечатляващо, което само ме провокира. Сега искам да се бия с него още по-силно. Предложиха ми битка на 18 декември, но тя пропадна, защото съперникът беше контузен. 

UFC активно търсят заместник, така че битката ни с Чимаев може да се проведе на 18 декември, ако всичко върви перфектно. Той не получи никакви щети в последната битка, смятам, че това е страхотна възможност за него. 

Чимаев ще има достатъчно време да се върне към тренировките и да се подготви за битка с труден съперник като мен. Ще вляза във война срещу Чимаев. Знам със сигурност, че мога да го завлека в дълбоки води и да спечеля.

Какви са шансовете на Магни срещу Чимаев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес