Зареждане

Николай Николов преди битката с Янко Борисов: Аз съм по-комплексният боец

Николай Николов преди битката с Янко Борисов: Аз съм по-комплексният боец
Публикувано на: Март 15, 2019 в 08:22 ч
Европейският шампион по ММА за аматьори от 2016 г., Николай Николов (вторият от ляво надясно) от варненския клуб „Десант“, ще направи своя трети професионален мач.

Варненецът ще излезе срещу шампиона по бойно самбо, Янко Борисов в бойната галавечер TWINS MMA 15 тази събота, 16-ти март, в гр. Перник.

"Чувствам се в перфектна форма,без никакви контузии и болежки," сподели Николов за MMA.BG. "Подготовката мина повече от добре. Под ръководството на г-н Добруджански винаги всичко е по план."

Янко Борисов е опасен противник и усилията на целия отбор на "Десант" са били да изготвят подходяща стратегия за победа над републиканския шампион.

"Опонента ми е доста обигран боец - добър е във всеки аспект на боя. Смятам обаче, че аз съм по-комплексният и активен боец.

Каквото и да кажа сега е без значение. Важното е какво ще се случи в клетката!"
 

 
Тази битка ще е трета в професионалната кариера на Николов, който преди това имаше участия през изминалата година в Свети Влас и Виена. Плановете му обаче не спират до тук.

"Целта ми за тази и следващите години е да съм възможно най-активен, за да мога да развия кариерата си по най-добрия възможен начин."
 
Вижте също: Гвоздеят на TWINS MMA 15 - последната битка на Росен Димитров

На профи ММА-ринга има 6 победи и 2 загуби. Винаги влага всичко от себе си и ще го докаже на галата в Перник.

Билетите за събитието са вече в продажба на цена от 15 лв. и могат да бъдат открити на besttickets.bg или на входа на зала "Борис Гюдеров" в деня на събитието от 19:00 ч.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес