Зареждане

Nick Newell подписа дългосрочен договор с Bellator

Nick Newell подписа дългосрочен договор с Bellator
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
33-годишният Nick Newell, който е роден с вродена ампутация на едната ръка сбъдна своята мечта и подписа дългосрочен договор с Bellator. Newell e с рекорд 16-2 в ММА и е бивш шампион в лека категория на XFC. Той се пробва в Contender Series на Dana White миналата година, но загуби с решение от Alex Munoz и това му разби сърцето.

Той обаче отказа да се предаде и през май тази година събмитна Antonio Castillo в първия рунд на CES MMA 56, с което привлече вниманието нa Bellator. Newell получи шанс за дебют на Bellator 225 в края на миналия месец и той удуши Corey Browning в първия рунд, с което навлезе в серия от 2 поредни победи с приключване. Неговия договор беше за 1 битка и той искаше първо да се докаже, а след това да подписва за повече срещи.

Днес организацията обяви, че двете страни ще работят заедно и в бъдеще и така вдъхновяващата история на едноръкия боец ще продължи в Bellator, където той ще се опита да си проправи път към златото. През 2014 година той получи шанс да се бие за титлата в лека категория на WSOF, но загуби с нокаут от Justin Gaethje, който сега е претендент за титлата в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес