Зареждане

Nick Newell иска дългосрочен договор с Bellator

Nick Newell иска дългосрочен договор с Bellator
Публикувано на: Август 27, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Nick Newell е роден с вродена ампутация на едната ръка, но това не му попречи да дебютира с победа в Bellator. Той направи дебют миналия уикенд на Bellator 225 и победи със събмишън Corey Browning в първия рунд на битката им. Newell навлезе в серия от 2 поредни победи и увеличи статистиката си на 16-2 в ММА.

Nick подписа само за 1 битка с организацията, защото искаше първо да се докаже пред тях. Сега той вече вярва, че им е показал своите умения и иска дългосрочен договор с Bellator:


Сега искам да преговарям за дългосрочен договор, но това не е моя работа. Това е работа на моите мениджъри и те ще направят това, което е най-добро. Буквално умолявах Bellator за този шанс в социалните мрежи. Искам да благодаря на Rich Chou, който ми даде тази възможност. 

На земята няма друг като мен. Не говоря просто за ръката ми, а за всичко, което притежавам. Аз наистина вярвам, че съм единствен. Разбира се, че има и други с една ръка, но аз съм уникален и оценявам този шанс. За мен беше чест да се бия в клетката на Bellator. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес