Зареждане

Nick Diaz предизвика Canelo Alvarez, защото бил по-добър от него

Nick Diaz предизвика Canelo Alvarez, защото бил по-добър от него
Публикувано на: Октомври 21, 2018 в 22:22 ч
Nick Diaz не се е бил в ММА от 3 години и е в серия от 2 поредни загуби. Той обаче все по-често говори за завръщане в клетката и е много вероятно това да се сличи. Nick обаче е готов да се пробва и на ринга и то срещу Canelo Alvarez. Diaz смята, че е по-добър от него и може да го победи:


Дори не съм си помислял за битка на ринга, но Alvarez сменя категорията и ще се бие със самозванци. Нека бъдем реалисти, защото Canelo се качва в моята категория и няма да може да ме победи. Няма никаква вероятност той да ме победи, защото е един от тези дребосъци с които правя спаринг преди битки. Аз съм професионален боец и имам над 37 битки. Нищо лично, но този шибаняк не говори английски и дори няма да разбере това, което искам да му кажа.

Аз съм по-добър боец от него и съм по-голямо име от него.


Откакто Conor McGregor дебютира в бокса срещу Floyd Mayweather ставаме свидетели на все повече бойци, които предизвикват професионални боксьори. Причината за това е чисто финансова и няма никакъв друг смисъл. По-добър ли е Diaz от Canelo, който наскоро стана най-високоплатен атлет в света ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес