Зареждане

Nick Diaz отказа битката с Jorge Masvidal и се закани, че ще мине през Tyron Woodley

Nick Diaz отказа битката с Jorge Masvidal и се закани, че ще мине през Tyron Woodley
Публикувано на: Декември 17, 2018 в 09:40 ч
Миналия месец президента на UFC, Dana White потвърди, че Nick Diaz се завръща на UFC 235 и ще се бие с Jorge Masvidal. Новината беше добра за феновете, защото Nick Diaz не се е бил от почти 4 години. Последната битка на Diaz беше през 2015 година, когато загуби от Anderson Silva, но битката беше променена на NC, защото двамата се провалиха на допинг тест. Въпреки всички слухове и потвръждението от Dana, Nick Diaz твърди, че не е приемал битка с никого:



Ако някой иска да се бие с мен, то да дойде и да ме намери. Аз не съм труден за откриване. В момента се случват доста неща в живота ми и се занимавам с няколко бизнеса. Когато нещата придобият смисъл за всички и те ми предложат боец, който уважават и аз уважавам, то тогава ще говорим и ще правим шоу.

Когато си уредя нещата и предложението им е добро, то аз ще дам на феновете това, което искат. Няма да има битка с мен, докато някой стойностен не се изправи. Ще се бия, ако те могат да са по-разумни. Те са тези, които спъват нещата. Ще премина през Woodley. Той го знае и няма нужда да му го казвам. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес