Зареждане

Нгану пожела временна титла в битката с Розенструик

Нгану пожела временна титла в битката с Розенструик
Публикувано на: Април 23, 2020 в 11:33 ч
Франсис Нгану (14-3 MMA, 9-2 UFC) се съгласи съв своя опонент Жаирзиньо Розенструик и призова за създаване на временна титла в тежка категория. Двамата бойци ще мерят сили на 9-ти май вероятно във Флорида. И двамата са близо до пояса, но за съжаление няма много яснота в категорията, защото от UFC искат реванш между Миочич и Кормие. Шампиона все още лекува травма в окото и не е ясно кога ще се завърне.

Вижте още - Розенструик настоява за временна титла при тежките​​​

След няколко месеца Стипе ще е отсъствал цяла година от клетката и това не се нрави на Нгану. "Тhe Predator" вижда победа с нокаут над Розенструик и иска яснота в категорията. Франсис призова за създаване на временна титла, която след това да обединяват с Миочич. Ето какво сподели той в интервю:

Вижте още - Франсис Нгану в зверска форма преди срещата с Розенструик​​​


С оглед на ситуацията трябва да има временна титла и ние предложихме, но изглежда, че от UFC нямат интерес. Остават няколко месеца до август и така шампиона ще е бил неактивен цяла година. Не знаем кога ще има битка за титлата в категорията и в даден момент ще трябва да продължим напред. Какво ще се случи, след като се бием на 9-ти май ? Какво следва ? Те трябва да включат временна титла. 

Ядосвам се, защото ще трябва да знаем какво се случва в категорията. Какво ще правя, ако победя ? Ситуацията е доста мътна и искам от UFC да хвърлят светлина. Битката ми с Розенструик няма да продължи до края и ще го нокаутирам. Чух, че той щял да ме нокаутира. Определено ще има нокаут, но няма да е така, както той го вижда. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес