Зареждане

Нейт Диас ще се върне в UFC, но иска да го позлатят

Нейт Диас ще се върне в UFC, но иска да го позлатят
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 16:00 ч
Треньорът на Нейт Диас Сезар Грейси смята, че UFC ще трябва да отдели солидна сума пари, за да върне популярния боец обратно в организацията. Сумата трябва да е в милиони, за да накара Диас да се развълнува за завръщане. Диас победи Хорхе Масвидал в боксов мач миналия уикенд, призовавайки за битка с шампиона на UFC в полусредна категория Леон Едуардс. 

Диас напусна UFC през септември 2022 г., но шефът на UFC Дейна Уайт каза тогава, че клетката винаги ще бъде негов дом. В миналото Нейт загуби от Едуардс в клетката на UFC, но явно вярва, че може да го победи. Грейси очаква, че UFC ще трябва да плати огромна сума пари, за да примами Диас да се върне.

„Милиони и милиони долари, колкото плащат на най-добрите си бойци. Нейт е икона в спорта. Той се бори здраво и заслужава всичко, което е постигнал.“, каза Грейси.

Сезар също се интересува трилогията между Нейт и Конър Макгрегър, тъй като ирландеца е контузен и битката му срещу Майкъл Чандлър беше отложена. Диас и Макгрегър са печелили по веднъж един срещу друг и често са показвали, че трети двубой е неизбежен.

„Очевидно е, че не знам какво мисли UFC. Но от моята позиция мисля, че една трилогия би била логична стъпка и за двамата бойци. Битката между Чандлър и Макгрегър също е интересна, но историята между Диас и Макгрегър би осигурила много повече зрелище за феновете. Все пак това е моето мнение.“, каза Грейси.

Ще видим ли Диас отново в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес