Зареждане

Neiman Gracie иска да грабне златото на Bellator 222

Neiman Gracie иска да грабне златото на Bellator 222
Публикувано на: Април 12, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият Neiman Graciе е машина за събмишъни и най-накрая получава шанс да се бие за титлата на организацията. Gracie планира да изгрее в градът, който никога не спи. Neiman продължи в турнира на Bellator в полусредна категория и ще чака победителя от битката между шампионът Rory MacDonald и Jon Fitch, които ще се сблъскат в турнира малко по-късно този месец. Шампионската титла е заложена във всяка една битка от турнира и Gracie няма търпение да си тръгне с нея през юни:



Това е моят град и ще бъде страхотно. Моята зала е на една отсечка разстояние от Медисън Скуеър Гардън. Нямам търпение да се бия тук за титлата и да си тръгна с нея. Битката ще бъде голяма, защото е за титлата. Готов съм да победя и да занеса пояса при семейството ми. Чух, че Scott Coker планира да премести битката ни, ако някой от нас се контузи. 

Това за мен ще бъде ужасно, защото искам да се бия тук в Ню Йорк. Получавам шанс и съм готов да чакам, ако моят опонент се контузи. Винаги съм казвал, че не искам да се бия с опоненти, които не са на 100% готови за битка. Искам най-добрите и ще съм готов за тях. Всички твърдят, че MacDonald е фаворит в битката, но аз не отписвам Fitch, защото той е опасен. Мисля, че Rory е фаворит, но не знам какво ще се случи в тази битка. Fitch може да победи всеки.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес