Зареждане

Nasrat Haqparast: Georges St-Pierre е впечатлен от мен

Nasrat Haqparast: Georges St-Pierre е впечатлен от мен
Публикувано на: Август 5, 2019 в 10:00 ч
Nasrat Haqparast записа една от най-големите победи в своята кариера. Той успя да нокаутира брутално Joaquim Silva във втория рунд на битката им, която се проведе миналия уикенд в Ню Джърси. Haqparast имаше подкрепата на легендата Georges St-Pierre, който заедно с Firas Zahabi беше в ъгъла на Haqparast и му даваше инструкции.

Nasrat навлезе в серия от 3 поредни победи и си спечели нов бонус за атрактивно представяне. Цели 9 от 11-те победи на Haqparast са с нокаут и той сподели, че неговия приятел Georges St-Pierre е впечатлен от него след голямата победа:


Georges беше много щастлив от победата. Той е найстина нервен човек. Преди битката ми аз бях щастлив и се смеех. Georges беше нервен и ми каза, че съм психопат, защото се смея. Тогава аз му казах, че го обичам много и двамата са моите приятели и идоли. Georges беше впечатлен от мен. 

Моето мнение е, че това беше най-добрия ъгъл в историята на ММА. Georges е най-добрият в историята. Firas Zahabi е много щедър. Той помогна за създаването на GSP и Rory MacDonald. Не мога да ви го опиша. За мен той е най-добрия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес