Зареждане

Намериха останките от доведената дъщеря на Уолт Харис

Намериха останките от доведената дъщеря на Уолт Харис
Публикувано на: Ноември 26, 2019 в 00:00 ч
Търсенето на доведената дъщеря на боецът на UFC, Уолт Харис ще приключи трагично. Брандън Хюз, който е окръжен прокурор на окръг Лий сподели в медиите, че са открити човешки останки, за които властите смятат, че са на 19-годишната Аная, която изчезна преди повече от месец. Семейството на младото момиче е било уведомено.

Тялото е било намерено в близост до гората и властите ще се опитат да разберат как точно се е озовало там и дали това на 100% е Аная. Тя изчезна на 23-ти октомври, след като провела телефонен разговор с приятел, а малко по-късно влязла в магазин. Двама заподозрени са арестувани и обвинени в отвличане първа степен, свързано с изчезването на Аная.

30-годишният Ибрахим Язид беше арестуван и обвинен, след като полицията го идентифицира в същите записи от охранителните камери на магазина, в който тя била. Очевидец също определи Язид като човек, за когото твърди, че е видял да принуждава Аная да се движи към автомобила си против волята й. Малко по-късно полицията открива нейния автомобил, в който имало голямо количество кръв.

Мястото, където са намерени останките е между Обърн, щата Алабаама, където за последно е видяна Аная и Монтгомъри, където е открита нейната кола. Малко по-късно полицията арестува и Антон Фишър, който оказал помощ на Язид. Това определено е огромна трагедия в семейството на Харис, който се оттегли от битката си с Алистър Овърийм, за да търси дъщеря си.

Трагедията в семейството на боеца на UFC обедини ММА обществото и всички опитаха да помагат. Дейна Уайт, Джон Джоунс и Али Абделазиз предложиха парични награди за тези, които споделят информация за откриването на Аная. Това е най-голямата трагедия в живота на един родител и ние поднасяме съболезнованията си към семейството!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес