Зареждане

Намериха нов съперник на Кевин Лий

Намериха нов съперник на Кевин Лий
Публикувано на: Август 13, 2021 в 01:00 ч
Кевин Лий разбра името на своя нов съперник. Той ще се бие с Даниел Родригес в полусредна категория на UFC on ESPN 30, което ще се проведе в края на месеца в Лас Вегас. Лий трябваше да се бие с Шон Брейди, но той се контузи и се оттегли от битката.

Кевин е с рекорд 18-6 в ММА и идва след загуба от Чарлз Оливейра. Кевин не се е бил повече от година и идва след две операции в колената. Лий печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Той приключва 11 от срещите си и 4 пъти губи с приключване.

Лий дебютира в полусредна категория преди 3 години и загуби от Рафаел дос Аньос със събмишън. Неговата последна победа е от преди 2 години.

Родригес от своя страна е с рекорд 15-2 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Даниел записа 2 победи тази година и преди месец нокаутира Парсънс. Той печели 11 от последните си 12 битки в ММА.

Родригес приключва 12 от срещите си и 4 пъти губи с решение. Даниел е бивш шампион на SG в полусредна категория. Той идва от Contender Series и печели 5 от 6-те си битки в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес