Зареждане

Мокаев за Пимблет: Пие бира като животно

Мокаев за Пимблет: Пие бира като животно
Публикувано на: Юли 26, 2022 в 16:00 ч
21-годишният британски боец от дагестански произход Мухаммад Мокаев (8-0) смята, че Пади Пимблет (19-3) е лош пример за подражание за младите момчета.

Мокаев победи Чарлз Джонсън (11-3) с единодушно съдийско решение (30-27, 30-27, 30-27) на UFC Fight Night 208. Турнирът се проведе миналия уикенд в Лондон, Великобритания.

Пимблет победи Джордан Левит (10-1) чрез събмишън във втори рунд в същата вечер. Пади е голяма звезда в родината си, но не можем да кажем, че е пример за подражание извън октагона.

Мокаев е на същото мнение и критикува Пимблет, който си показа задника на кантара преди битката си. 

„Този човек си сваля панталоните. Мъжете не правят така. Жените не правят това. Сваля си гащите, напълнява, пие бира като животно. Познавам истински скаузъри, те не правят такива неща. 

Този човек не става. Не съм хейтър, но искам по-младото поколение да подражава на истински мъже. Ако говорим за британците, тогава трябва да се равнявате на Том Аспинал, Арнолд Алън и Леон Едуардс.

Пади никога няма да влезе в топ 15. Ако разбирате ММА, значи знаете това. Не мисля, че той е страхотен модел за млади момчета. Моля, вземете пример от Том Аспинал, Арнолд Алън и Леон Едуардс. 

Те са истински мъже както в клетката, така и извън нея. Горд съм, че участвах в същия турнир като Аспинал.“, цитираха думите на Мокаев от MiddleEasy. 

Съгласни ли сте ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес