Зареждане

MMA.BG Live #12: Калоян Колев с дебют пред Дейна Уайт

MMA.BG Live #12: Калоян Колев с дебют пред Дейна Уайт
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 12:40 ч
Тази неделя, 17-ти октомври, от 20:00 часа ще можете се включите на живо в подкаста MMA.BG Live #12 с Калоян Колев и Теодор Карастоянов директно от Лас Вегас - дни преди битката на Колев пред Дейна Уайт. Може да се включвате с въпроси и коментари при излъчването във Facebook страницата на MMA.BG или в нашия YouTube канал.

Българският боен атлет Калоян Колев ще направи една от най-мечтаните стъпки в кариерата на повечето ММА състезатели - двубой пред президента на UFC, Дейна Уайт, който може да отвори вратите към най-голямата и престижна организация на света.

Dana White's Condender Show е серия от състезания по ММА, в които лично президентът на UFC избира следващите попълнения за организацията си. Таланти от цял свят излизат в Октагона в UFC Apex центъра в Лас Вегас, за да покажат уменията си.

Първият българин, който участва в този формат ще бъде Калоян Колев, който на 19-ти октомври ще се бие срещу Армен Петросян.

Вижте също: Калоян Колев с нов опонент и нова дата за дебюта му пред Дейна Уайт

Колев е в Лас Вегас заедно със своя мениджър Теодор Карастоянов, където двамата бяха посрещнати от Благой Иванов - Багата.


След продължителен лагер в България, сега той завърши подготовката си в залата Xtreme Couture, където тренират едни от топ бойците на UFC.

Калоян и Теодор ще ни разходят из големия тренировъчен център на UFC - Apex, откъдето се излъчват и голяма част от събитията на организацията след пандемията от коронавирус през изминалата година.

Какво е настроението преди двубой от такава величина, каква е бойната атмосфера в столицата на ММА - Лас Вегас, както и как е организирано цялото събитие, ще научим от тях в MMA Live #12 на живо от Лас Вегас.

Запис от живото излъчване може да видите тук:

 
Гледайте излъчването ни във Facebook или в нашия YouTube канал където ще може на живо да се включвате с въпроси и коментари при разговора с Теодор и Калоян.

Вижте всички минали епизоди на подкаста MMA.BG Live - подкаст за бойни изкуства.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес