Зареждане

ММА лига издирва американската версия на Хасбула

ММА лига издирва американската версия на Хасбула
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 14:00 ч
ММА лигата FMD’s Fight Circus набират кадри за следващата си галавечер. От организацията правят фрийк шоута в Тайланд и издирват американската версия на Хасбула Магомедов, по-известен като "Хасбик". Почти всички фенове на бойните спортове вече знаят кой е Хасбула.

Преди няколко месеца чеченският влогър Асхаб Тамаев направи Хасбик известен. Магомедов страда от рядко заболяване и не успява да се развива нормално. Той е на 18 години, но заради болестта е останал малко джудже. Тамаев опита да му уреди битка с друго джудже в лицето на Абдурозик.

В крайна сметка битката се провали, но славата на Хасбик остана. В последните няколко дни той прекарва време с главният треньор на АКА Хавиер Мендес и съотборниците на Хабиб Нурмагомедов.

Джон Нът, който е президент на лигата FMD’s Fight Circus предлага награда за този, който открие американската версия на Магомедов. Нът предлага пътуване до Тайланд и почивка във вила за този, който намери Хасбула от САЩ.

В интервю за медиите в САЩ Нът споделя, че търсят 8 диви джуджета, които искат да станат звезди. В края на октомври Нът ще проведе събитието си в Тайланд, което ще е пълно с най-различни изроди.

За сега се знае, че трансджендъра Нонг Роуз ще се бие на галавечерта, но с мъж, а не с жена. Ще има и битки, които ще се проведат в телефонна кабина, както и схватки от индийската борба с крака.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес