Зареждане

Мишел Уотърсън се справи с Анджела Хил и победи с решение

Мишел Уотърсън се справи с Анджела Хил и победи с решение
Публикувано на: Септември 13, 2020 в 06:47 ч
Състезателките на UFC в категория сламка Мишел Уотърсън и Анджела Хил оглавиха събитието UFC on Vegas 10, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Двете си спретнаха здрава битка, която видя всичките 5 рунда от по 5 минути. Срещата беше равностойна и победата можеше да отиде при всяка от двете, но съдийте избраха Уотърсън и тя победи с раздвоено решение / (47–48, 49–46, 48–47) /.

В началото Хил започна много агресивно и започна да вкарва тежки попадения. Мишел потърси събаряне, но Анджела се защити и двете влязоха в клинч. Анджела беше в свои води и атакуваше Мишел в клинча. Хил вкара две мощни крошета, с които успя да разклати Уотърсън, но тя остана в боя. Мишел започна да се съвзема и вкарваше удари и ритници, след които опитваше да пренесе боя на земя, но не се получаваше. Хил се възползваше от това и търсеше клинча, където вкарваше крошета и удари с колене.

В първите два рунда Хил имаше предимство и според мнозина ги спечели. В третия рунд Анджела успя да разкървави носа на Уотърсън, която най-накрая успя да пренесе боя на земя, където започна да наказва Анджела с граунд енд паунд. В четвърия рунд Мишел пак успя да събори Хил, която показа добра защита от събаряния. В последния рунд Мишел заложи на ритници, а Хил връщаше удари. Уотърсън държеше Анджела на дистанция със своите ритници, а Хил опитваше да скъси дистанцията.

Двете си размениха по няколко здрави попадения и боя приключи и стигна до решение. Съдиите прецениха, че Мишел е направила достатъчно и отсъдиха раздвоено в нейна полза. С този успех Мишел се връща към победите и спира серия от 2 поредни загуби. Хил от своя страна за втори път губи с раздвоено решение и навлиза в серия от загуби. Това беше нейната 4-та битка за 2020 година, в която тя записва 2 победи и 2 загуби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес