Зареждане

Мишел Перейра обеща да убие играта на Диего Санчез

Мишел Перейра обеща да убие играта на Диего Санчез
Публикувано на: Февруари 14, 2020 в 00:00 ч
Този уикенд атрактивният бразилец Мишел Перейра се завръща в клетката. "Demolidor" си спечели шанс в UFC миналата година, след като спечели 2 победи с нокаут, в които показа луди изпълнения в октагона. Феновете луднаха по него и организацията го привлече. Бразилеца почна силно в UFC и дебютира с летящо коляно над Дани Робъртс през май.

Няколко месеца по-късно Мишел се изправи срещу Тристан Конъли и беше голям фаворит, но прекали с танците преди срещата и кардиото му изчезна, след края на първия рунд. Перейра загуби срещата с решение и така неговия забавен стил му спечели битка с Диего Санчез.

Двамата се срещат този уикенд в подглавната среща на UFC Fight Night 167 в Рио Ранчо. 26-годишния боец получава голяма възможност и обеща, че ще убие играта на опитния ветеран. Ето какво още сподели Мишел:


За мен ще бъде чест да се бия с някой като Диего Санчез. Израснах с неговите битки. Той е голяма работа в UFC. Наистина се радвам, че ще се бия с него, особено в подглавната среща на събитието. Знаех, че скоро UFC ще ме изправи срещу топ момчетата в дивизията. 

Когато чух, че ще се бия с него, бях истински щастлив, защото мисля, че си пасваме много добре. Не мога видя къде точно ще ме надиграе. Аз съм добре подготвен, ще мога да го покажа и да убия играта му.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес