Зареждане

Mirko Cro Cop нападна дебелака с отвратителната брада - Roy Nelson

Mirko Cro Cop нападна дебелака с отвратителната брада - Roy Nelson
Публикувано на: Март 11, 2018 в 21:19 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Преди дни от Bellator обявиха, че легендарния Mirko Cro Cop Filipovic е подписал договор с тях и ще дебютира на 25 май срещу Roy Nelson.

Nelson в интервю си позволи да атакува Mirko и сподели, че според него Cro Cop все още е на "специални добавки". Той също каза, че всеки иска да се бие с него, защото той е чист и другите го виждат като лесен противник. В бойните спортове когато някой боец си позволи да нападне друг винаги има ответен удар.

Ето и отговора на Cro Cop с който напълно сравни със земята Nelson:
 
Скъпи Roy Nelson, не трябва да се тревожиш за това дали ползвам "специални добавки" както ти каза. Единствената "специална добавка", която ползвам е 2 здрави тренировки на ден 5 дни в седмицата. И аз ще бъда тестван както всички останали по време на подготовката ми, преди битката и след нея. Можеш да си спокоен и да започнеш да мислиш, за това какво оправдание ще си измислиш, когато ти спирам дебелия, неучтив задник - имаш достатъчно време до 25 май.

Направи ми услуга моля да обръснеш тази отвратителна брада и да започнеш да изглеждаш като професионален боец и показвай уважение към своите опоненти. Успех.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес