Зареждане

Mir обвини егото за загубата от Fedor

Mir обвини егото за загубата от Fedor
Публикувано на: Май 9, 2018 в 09:13 ч

Frank Mir е един от най-добрите в събмишъните в тежка категория, ако не дори и най-великият. Fedor Emelianenko пък е един от най-големите в страйкинга. И имайки това предвид, звучи логично, че Mir се опита да пренесе играта на земята, когато двамата се срещнаха в Bellator 198.

Fedor обаче успя да изненада своя опонент, който се поддал на егото:

"Нарани ми егото, трябва да призная. Хвана ме срам така да ме подмятат. Затова като се изправих, започнах да се бия все едно съм на улицата. Започнах да вкарвам удар след удар вместо да действам разумно."

"Вместо да остана верен на стратегията, започнах да действам емоционално."

"Изгубих хладнокръвие, оставих егото да диктува действията им. Преди това можех да не се вслушвам в емоциите си. Щом ме преметна обаче, егото ми накърнено."



Mir вече се бие от 20 години, като беше наскоро аут от играта за 2 години заради допинг. От Bellator очакват той отново да се бие през октомври, но самият Mir има желание това да се случи по-рано - навярно за руския Absolute Championship Berkut.

"От Bellator говорят за октомври. ОК съм с това, но бих искал преди това да се бия в ACB - имам необходимото време."

"Нищо не може да се сравни с практиката. Може да тренираме колкото си искаме, но действителността е различна. За последните 2 години имам само 40 секунди практика - трябва ми повече време, повече рундове."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес