Зареждане

Миочич: Този уикенд определяме кой е най-велик при тежките

Миочич: Този уикенд определяме кой е най-велик при тежките
Публикувано на: Август 13, 2020 в 09:49 ч
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не смята да се разделя със своята титла. Този уикенд Миочич ще се бие с Даниел Кормие в главната битка на UFC 252, което ще се проведе във Вегас. 37-годишния ветеран успя да си върне титлата преди година, след като нокаутира "DC" в края на 4-тия рунд от втората им битка.

Така двамата си разменят по една победa с нокаут и този уикенд враждата ще приключи. Срещата ще е последна в ММА за Кормие, а Миочич вярва, че тази трилогия ще излъчи най-великият в историята на категорията. Стипе печели 7 от последните си 8 битки с нокаут и планира да приключи срещата в началото. Ето какво още сподели шампиона:


Уверен съм в моята защита от събаряния. Работихме над нея и като цяло работихме над всичко. Тренирахме в стойка, борба, на земята, бокс, кикбокс и всичко останало. Ще сме готови за битката. Аз ще се изправя, ако той ме свали на земята. Вярвам, че този уикенд ще определим най-великия в историята на тежка категория. Определено. Мисля, че двамата направхме много в играта. 

За негово съжаление аз ще съм този, който ще победи. Да, ще търся нокаут. Искам нещата да свършат бързо и да си тръгна без драскотина. Не ми пука. Може битката да стигне и до решение. Ще победя и само това ме интересува. Нямам нищо против него. Определено ще му стисна ръката и ще кажа, че битките бяха добри. Ще си тръгна с пояса около кръста ми. 

Това ли е битката, която ще определи най-великия в историята ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес