Зареждане

Минеев: Радвам се, че Исмаилов остана жив след битката ни

Минеев: Радвам се, че Исмаилов остана жив след битката ни
Публикувано на: Януари 4, 2022 в 02:00 ч
Руската ММА звезда Владимир Минеев вярва, че неговият враг Магомед Исмаилов не си е научил урока след двете им битки. За първи път двамата се биха през 2018 година в Москва. Тогава срещата им беше много оспорвана и завърши с равенство.

Минаха 3 години, в които двамата не спираха да говорят един за друг и няколко пъти си скочиха извън клетката. Това доведе до 2-ри дуел, който се проведе в Сочи в края на октомври 2021 година.

Мага успя да доминира в първите два рунда и остана без кардио. В третия рунд Минеев го смаза в стойка и го нокаутира. Няколко минути след срещата Исмаилов не успяваше да си стои на краката и стресна много феновете.

В крайна сметка Минеев спечели с нокаут и защити титлата си в средна категория на AMC. В интервю за руските медии Владимир каза следното за своя враг:

Не приемам присърце думите на Мага Исмаилов. Като цяло се радвам, че е жив след битката ни. Бях до него до момента, когато дойде на себе си. Всичко видях и чух. Победих го и знам какво направих. 

Разбира се, след това се зарадвах, че е весел, усмихнат и вкарваше шеги. Мага Исма не си направи никакви изводи нито след първия бой, нито след втория.

Трябва ли да има 3-ти бой ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес