Зареждане

Mike Perry: Robbie Lawler не иска да се бие с мен

Mike Perry: Robbie Lawler не иска да се бие с мен
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 08:25 ч
Mike Perry е готов да се бие още веднъж тази година и си пожела битка Robbie Lawler, но явно желанието не е взаимно. Lawler трябваше да се бие през декември с Santiago Ponzinibbio, но аржентинеца се оттегли и го остави без опонент. "Platinum" пожела да го замести и да се бие с Robbie на UFC 245, но явно "Ruthless" има други планове.

В социалните мрежи Perry сподели, че бившия шампион в категорията не иска да се бие с него и поискал друг опонент в лицето на Niko Price, но от UFC му отказали, защото Price бил прекалено лесен за него:


Robbie не иска да се бие с мен. От UFC не искат да ми дадат Niko Price, защото смятат, че той е прекалено лесни пари за мен. Те ми плащат и искат да се бия с опоненти, които са равностойни на мен. 

Някой ще бъде нокаутиран. Тренирайте всеки ден, за да правите добри победи в клетката. Всеки път се представям на много високо ниво.

Тази година Perry направи две битки, като в първата през април победи с решение Alex Oliveira, а след това загуби с решение от Vicente Luque. И двете битки бяха брутални и спечелиха бонус за битка на вечерта.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес