Зареждане

Mike Perry претърпял успешна операция на носа

Mike Perry претърпял успешна операция на носа
Публикувано на: Август 12, 2019 в 07:50 ч
Mike Perry пострада сериозно в битката си с Vicente Luque, която беше повече от брутална и зарадва феновете в Уругвай. Двубоят между двамата беше избран за битка на вечерта и донесе на двамата бонус. Perry показа изключително голяма издръжливост и голямо сърце. Mike изяде брутален удар с коляно, който му счупи носа, а гледката беше повече от потресаваща.

За съжаление съдиите подариха победата на бразилеца с раздвоено решение, а за Perry остана горчилката от загубата и бруталната контузия. Mike е претърпял успешна операция на носа, която продължила дълго, защото той имал предишни проблеми с носа си. Неговата бъдеща съпруга Danielle споделя, че той е добре и ще остане няколко дни в болницата. Perry ще отсъства от клетката най-малко 6 месеца заради операцията.


Тази година Perry записа победа и загуба в клетката, като и в двете битки спечели бонус. След няколко месеца Perry и Danielle ще се женят и преди битката той сподели, че ще си вземе нужната му почивка. Mike реши да сподели снимка след операцията и е доволен от това, че все още не могат да го нокаутират. 


Все още не могат да ме нокаутират.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес